Vietcong2
   >> Vietcong 2 znovu na ESL?
» Ač se to zdá býti neuvěřitelné, po zhruba 7-8 letech vychází další opravný patch pro hru Vietcong2. Ač je to patch neoficiální, změn které přináší rozhodně stojí za to. Připravil ho jeden Český fanoušek spolu s pomocí jednoho Finského programátora. Nejedná se o nikoho jiného než o Defcona a Mikkiho. Patch přináší nové funkce a vylepšení pro snažší správu serverů pro adminy. Proti cheatům se postaví nová verze Hradby 20202. Hru mají oživit névo tváře a pokrývky hlav, přibyla podpora stahování map přímo skrze interface hry.
Edit 25.května 21:30:
Po vydání patche se objevil neočekávaný problém s custom mapy, proto bylo nutné ho opravit. Nyní jsou odkazy upravy na novější verzi patche 1.20 kde je obsažen už i opravený obsah. Vývojáři děkuji za pochopení a doporučuji stáhnout novější verzi patche.



Patch přináší nové funkce, vylepšení, která pomáhají adminům spravovat server. Nemusíte se starat o cheatování na serveru, neboť to zajístí nová Hradba, která nedá šanci cheatování. Nové konzolové příkazy umožní nové možnosti na kickování, banování. Přináší nové možnosti s setting.ini. Hru oživí nové tváře a čepice. Jsou upraveny možnosti stahování vlastních map. Vše je zdarma a veřejné.

    • Download patch v1.20 + hotfix[81,7 Mb]

Podrobný soupis oprav, změn, novinek a dalších informací o patchi najdete v manuálu.

    • Manuál v češtině
    • Manuál v angličtině

Za to všechno děkujeme Defconovi (vedoucí projektu a kodér) a Mikkovi (hlavní programátor).

Nyní už nezbývá než jen popřát příjemně strávené hodiny při hraní Vietcongu 2 s novým patchem v1.20, který přináší nový svěží vánek do této české herní klasiky.

Autor: Tommy | Zdroj: http://www.vietcong.info

Zpět na hlavní stránku